Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

Bavette

Bavette
Productomschrijving
Bavette   Gewicht: verschillend             Label: Duurzaam   Herkomst: Nederland Blonde Aquitaine   Recept: skirt steak met zeezout & Smokey Basterd’s BBQ saus   Omschrijving: De bavette is één van de smaakvolste stukken rood vlees van het rund. Hier geld wel dat het een stugge structuur heeft. Garen kan kort en krach...

Bavette

 

Gewicht: verschillend          

 

Label: Duurzaam

 

Herkomst: Nederland Blonde Aquitaine

 

Recept: skirt steak met zeezout & Smokey Basterd’s BBQ saus

 

Omschrijving:

De bavette is één van de smaakvolste stukken rood vlees van het rund. Hier geld wel dat het een stugge structuur heeft. Garen kan kort en krachtig maar het belangrijkste is dat het vlees goed rust voordat je het snijd. Tevens dien je het vlees haaks op de draad te snijden. Zie ook onze instructie video. De andere bekende benaming voor dit stuk vlees wordt ook de flanksteak genoemd.

 

Bereiding:

Wij hebben in onze masterclasses de bavette gedaan als skirt steak op zoutsteen.

Snijd de bavette in lange repen haaks op de draad van het vlees.

Zorg dat de zoutsteen goed heet is en bak de bavette rondom goed aan op de zoutsteen, laat even rusten en besprenkel het vlees met wat grof zeezout.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Paul op 28 Oktober 2021
    Altijd een hit, beetje zout en peper. Meer is niet nodig!
Schrijf je eigen review

Previously viewed

Bavette
Bavette

De bavette is één van de smaakvo...

De bavette is één van...

Op voorraad
€18,07 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »