Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 19 december 2021

Christmas Cake ( No Bake )

Christmas pudding ( non Bake )

500 gram tarwe biscuit

300 gram pure chocolade

300 gram melkchocolade

200 gram ongezouten boter

300 gram ahornsiroop

200 gram gedroogde abrikoos

400 gram marshmallows

120 gram pecannoten

150 gram rozijnen

150 gram witte chocolade

150 gram ruby chocolade

6 gekonfijte kersen

 

Bekleed de bakvorm met plastic folie

 

Breek de biscuit in stukjes door deze even in een vacuüm zak te doen en er met een stok/deegroller overheen te gaan. Geen poeder maar kleine stoekjes koek hebben we nodig.

 

Zet een pan op het vuur en pak de bekken van de kitchenaid.

Hier doen we in:

Pure chocolade

Melkchocolade

Boter

Ahornsiroop

 

Hak de peconnoten grof

Snijd de abrikoos en marshmallows in stukjes

 

Deze gaan we au bain-marie smelten zorgen dat dit mengsel niet boven de 50 graden komt.

Als alles gesmolten is en de temperatuur minimaal 45 graden is voegen we toe aan het chocolade mengsel:

Biscuit

Rozijn

Pecannoot

Abrikoos

Marshmallows

 

Verdeel het mengsel over de bak vorm

Druk het heel stevig aan met een spatel

Zet de pudding in de koelkast

 

Als we deze gaan serveren garneren we de pudding met gesmolten witte chocolade, gesmolten rub chocolade en de kersen

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »