Christmas Cake ( No Bake )
Christmas pudding ( non Bake )
500 gram tarwe biscuit
300 gram pure chocolade
300 gram melkchocolade
200 gram ongezouten boter
300 gram ahornsiroop
200 gram gedroogde abrikoos
400 gram marshmallows
120 gram pecannoten
150 gram rozijnen
150 gram witte chocolade
150 gram ruby chocolade
6 gekonfijte kersen
Bekleed de bakvorm met plastic folie
Breek de biscuit in stukjes door deze even in een vacuüm zak te doen en er met een stok/deegroller overheen te gaan. Geen poeder maar kleine stoekjes koek hebben we nodig.
Zet een pan op het vuur en pak de bekken van de kitchenaid.
Hier doen we in:
Pure chocolade
Melkchocolade
Boter
Ahornsiroop
Hak de peconnoten grof
Snijd de abrikoos en marshmallows in stukjes
Deze gaan we au bain-marie smelten zorgen dat dit mengsel niet boven de 50 graden komt.
Als alles gesmolten is en de temperatuur minimaal 45 graden is voegen we toe aan het chocolade mengsel:
Biscuit
Rozijn
Pecannoot
Abrikoos
Marshmallows
Verdeel het mengsel over de bak vorm
Druk het heel stevig aan met een spatel
Zet de pudding in de koelkast
Als we deze gaan serveren garneren we de pudding met gesmolten witte chocolade, gesmolten rub chocolade en de kersen