Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 26 november 2020

Eggnog

Eggnog maken met Bourbon & Rum

 

Een heerlijke opwarmer voor dat de BBQ van start gaat! Tevens erg leuk bij een kampvuur of met de feestdagen.

 

Ingrediënten:

700 ml volle gepasteuriseerde melk

240 ml room (ongezoet)

3 kaneelstokjes

Vanillebourbon 2 eetlepels

Nootmuskaat lepel puntje gemalen

90 ml Bourbon

90 ml bruine rum

130 gram suiker

125 gram eidooier

 

Alle ingrediënten behalve de eidooier in een pan en aan de kook brengen.

Van het vuur halen, af laten koelen tot 80 graden.

Dan de eidooiers erdoor, en dan is de eggnog klaar om te drinken.

 

Let op de temperatuur is erg belangrijk bij dit recept! Als de eggnog 1 o2 graden heter is dan de 80 graden bestaat de kans dat het ei omelet wordt. Doe dit dus secuur.

 

Laat een reactie achter

* Verplicht veld
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »