Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 8 juni 2020

Korean Cucumber

Korean Cucumber

 

1 komkommer

1.5 theelepel grof zeezout

1 eetlepel Gochugaru ( in de webshop te koop )

2 eetlepel rijstazijn

1.5 eetlepel suiker

1 eetlepel geroosterde sesam zaadjes

1 teen knoflook geperst

 

Snijd de komkommer in plakken van 1 cm dik

Doe deze in een bekken en doe het zeezout erop. Meng de komkommer goed met het zeezout en herhaal dit om de 10 minuten.

Laat dit 30 minuten staan.

 

Voeg na een half uur alle kruiden toe

 aan de komkommer en meng dit goed met elkaar.

Laat dit minimaal 60 minuten trekken.

Je kan dit in een wekpot doen en ruim 7 dagen bewaren. Het is wel zo dat de bite steeds zachter wordt van de komkommer. Wij maken hem het liefst 3 uur van te voren.

Reacties

  • Door Geertjan Wolters, 8 juni 2020

    Geweldig recept

Laat een reactie achter

* Verplicht veld
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »