Skillet met aardappel, wildworst, bacon en Raclette kaas
Skillet aardappel ratatouille & Raclette met Bacon en wildworst & raclette
750 gram aardappelen gemixt gekookt
750 gram pompoen in beetgare blokjes
225 gram gesneden bacon
200 gram gesneden wildworst
3 rode uien in grove stukken
2.5 blaadjes foelie
2.5 blaadjes laurier
300 gram crème fraiche
Tabasco
1.5 eetlepel gemalen tijm
500 gram in mooie plakken raclette kaas
Bereid deze in de skillet: boter in de pan en het spek, worst en ui aanbakken in de boter tot ze mooi gekleurd zijn. Voeg de tijm, laurier en foelie toe.
Blus af met een scheutje witte wijn
Voeg de crème fraiche toe en maak op smaak met de tabasco en wat zout als nodig is.
Meng de aardappelen en de pompoen erdoor.
Bedek de pan af met de raclette kaas en bak deze op 180 graden tot de kaas gesmolten is en mooi bruin van kleur is.