Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 17 juli 2020

Zeebaars van de BBQ

Zeebaars

 

4 stuks

1 citroen

1 limoen

3 takjes rozemarijn

3 takjes tijm

 

Zeebaars; de buiken schoonspoelen en beginnen met:

  • Zeebaars buik in zouten en peperen
  • Vullen met de kruiden en de citroen en limoen in halve plakjes snijden
  • Maak de zeebaars dicht met rollade touw’

 

Wrijf de zeebaars in met olijfolie en zeezout

Smeer het rooster van de bbq in met olie

 

Duur; ongeveer 3 minuten op gesloten kamado

Draai om en nog 3 minuten op de andere kant

 

Daarna heerlijk genieten, door deze techniek kun je het visje goed garen zonder dat het droog wordt

Laat een reactie achter

* Verplicht veld
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking