Boston Butt
Gewicht: per stuk tussen de 5-6 kilo (product is niet standaard op voorraad, gaarne op tijd bestellen )
Label: Duurzaam
Herkomst: Nederland
Recept: BBQ rub
Omschrijving:
De Boston Butt is het echte Amerikaanse stuks vlees dat zij gebruiken voor de pulled pork. Het schouderblad zit er nog in dus geeft extra veel smaak. Technisch is het een stuks van de nek aan de schouder uitgebeend maar zoals gezegd met het schouderblad er nog in.
Om de smaak te ervaren zoals het hoort en het beste tot zijn recht komt is als je het hele stuk in zijn geheel gaart.
Bereiding:
Rub het vlees in de onze BBQ rub en laat deze er minimaal 24 uur in marineren.
Gaar het stuk op 110 graden tot 65 graden en pak het in met slagerspapier en aluminium folie.
Gaar het door tot 88 graden en pak in met doeken om het minimaal 30 minuten te laten rusten.
Trek het vlees uit elkaar, en je kan het schouderblad er zo uithalen, verder het vlees met de Pulled Pork klauwen uit elkaar trekken.