Collectie
Deze robuuste braai is 120 cm breed en kan vrijstaand in de tuin of op een terras staan. De braai heeft hitteschilden aa...
Deze robuuste braai is 12...
Deze smoker bevat 2 rooktanks van 1 meter breed en een bakplaat. De rooktoren bestaat uit 10 plateau voor 1/1 gastronorm...
Deze smoker bevat 2 rookt...
- Persoonlijk advies
- Workshops
- Kies jouw leverdag
Dorade Royal gekweekt heel, ontschubd, uitgehaald
Dorade Royal gekweekt hee...
Ultieme Vlees BBQ Workshop 2025
Dit is de BBQ Workshop voor de echte vleesliefhebber, in deze BBQ workshop komen ruim...
Ultieme Vlees BBQ Worksho...
Voeg een extra dementie toe aan jouw feest of event met deze stretchtent van 10 bij 15 meter
Voeg een extra dementie t...
Voor 2025 hebben we onze USA BBQ Editie weer voorzien van nieuwe recepten en vol met nieuwe BBQ inspiratie!
Wat staat e...
Voor 2025 hebben we onze ...
Italiaanse carpaccio van rund, pijnboompitten, pesto, Parmezaanse kaas, tomaat, rode ui en krokante ui.
Per persoon t...
Italiaanse carpaccio van ...
Kamelenvlees heeft veel weg van rundvlees, maar is zuiverder, lichter van kleur en heeft een wat zoetere smaak.
Kamelenvlees heeft veel w...
Ultieme Low & Slow BBQ Workshop
Dit is een weekend BBQ workshop! We beginnen op vrijdag avond en eindigen op zondag e...
Ultieme Low & Slow BBQ Wo...
Kamado BBQ Workshop 2025
Een workshop vol prachtige gerechten en heel veel BBQ technieken die we toepassen op de Kama...
Kamado BBQ Workshop 2025
...
Kimchi powder, gemalen rode peper voor kimchi. Super lekkere chili powder.
Kimchi powder, gemalen ro...
Geef een workshop cadeau en laat de gelukkige zelf een datum kiezen
Geef een workshop cadeau ...
Slagers papier ( Butcher paper) is vetvrij -en enigszins ademend slagerspapier Ook geschikt om te gebruiken voor dry-ag...
Slagers papier ( Butcher ...
Dit model kan ingemetseld worden onder bijvoorbeeld een veranda icm dubbelwandige schoorsteenpijpen.
Dit model kan ingemetseld...
Onze entrecôte wordt gerijpt in het bot. Op deze manier gaat er weinig vlees verloren door het dry aging proces.
Wi...
Onze entrecôte wordt g...