Collectie
Makreelfilet Ambachtelijk warm gerookt, zonder vel
Makreelfilet Ambachtelijk...
Het karkas van het hert is uitermate geschikt om je wildbouillon of saus een heerlijke smaak te geven.
Te bestellen per...
Het karkas van het hert i...
De rug met wervels en lange schone beenderen van het Iberische varken. Het Ibérico varkensvlees heeft een unieke kwalit...
De rug met wervels en lan...
- Persoonlijk advies
- Workshops
- Kies jouw leverdag
Callebaut Finest Belgian chocolate Callets dark 811
Chocolade callets, uitermate geschikt om chocolade te smelten en ...
Callebaut Finest Belgian ...
Het schenkelvlees afkomstig van de hele runder schenkels
Het schenkelvlees afkomst...
Wij noemen onze kip liever een hoender, dan kip. Het woord kip doet deze hoender geen eer aan. Een duurzaam en eerlijk p...
Wij noemen onze kip lieve...
Bestel ons varken gevlinderd of gereed voor het spit!
Bestel ons varken gevlind...
Kamado BBQ Workshop 2025
Een workshop vol prachtige gerechten en heel veel BBQ technieken die we toepassen op de Kama...
Kamado BBQ Workshop 2025
...
Een culinaire reis door de BBQ landen van Afrika, USA, de Oosterse wereld, Zuid Amerika en Europa, puur en eerlijke gere...
Een culinaire reis door d...
Noordzee krab (groot) heel levend, pantser en scharen, 400-700gr
Noordzee krab (groot) hee...
Bresaola is aan de lucht gedroogd, gezouten rundvlees dat twee of drie maanden heeft gerijpt totdat het hard wordt en ee...
Bresaola is aan de lucht ...
Flying Goose Chilisaus Sriracha geel 455 ml
Flying Goose Chilisaus Sr...
Coppa di Parma te bestellen gesneden per 250 gram
Coppa di Parma te bestell...
Ossenhaas niet schoon ongeveer 2000 gram, De ossenhaas staat ook bekend als het stuk waar men de tournedos en de Chateau...
Ossenhaas niet schoon ong...
Een culinaire reis door de BBQ landen van Afrika, USA, de Oosterse wereld, Zuid Amerika en Europa, puur en eerlijke gere...
Een culinaire reis door d...