Collectie
Coquilles Saint Jacques Coquilles in schelp, Noorwegen
Coquilles Saint Jacques C...
Met de Argentijnse Asado kun je aan de slag met het grote werk. Hele varkens van 30 kilo, geiten, speenvarkens, wildzwij...
Met de Argentijnse Asado ...
De bavette is één van de smaakvolste stukken rood vlees van het rund. Hier geld wel dat het een stugge structuur heeft...
De bavette is één van d...
- Persoonlijk advies
- Workshops
- Kies jouw leverdag
ECHT® Hotsticks 10kg branden mooi lang en constant. Ideal voor open grills en om vlees rustig en lang te laten garen. D...
ECHT® Hotsticks 10kg bra...
Onze BBQ worsten worden gemaakt van Brisket en Chuckroll ( rundvlees ) en op smaak gemaakt onze kruiden.
Onze BBQ worsten worden g...
De filet van de polder gans is een stevig stukje vlees met een krachtige smaak. Bak de filet gedurende 8 minuten in de p...
De filet van de polder ga...
Hamburger van 100% rundvlees, gemaakt van brisket en chuckroll op smaak gebracht met Smokey Basterd's BBQ rub
Hamburger van 100% rundvl...
Noordzee krab (groot) heel levend, pantser en scharen, 400-700gr
Noordzee krab (groot) hee...
De buik van het varken is als lasagne opgebouwd met vet en vlees. Dus heel veel smaak. Je kan er speklappen van maken ...
De buik van het varken is...
Ingrediënten: geitenlamsvlees, glucosestroop, water, zout, suiker, gehydroliseerd SOJA en maiseiwit, kleurstof (E150C)
Ingrediënten: geitenlams...
Het kalfsvlees is mooi zacht van smaak. Omdat kalf een delicate smaak heeft het onze voorkeur om de smaak van het kalf t...
Het kalfsvlees is mooi za...
Eengeweldige Braai om mee te nemen en te gebruiken op verschillende locaties! Het spektakel van het open vuur.
Eengeweldige Braai om mee...
Een heerlijk BBQ pakket, aan huis vers bezorgd!
Een heerlijk BBQ pakket, ...
De verse paling met kop en vel is gestript (ontdaan van ingewanden) en bloedbaan is zorgvuldig verwijderd en schoongemaa...
De verse paling met kop e...
Kamado BBQ Workshop 2025
Een workshop vol prachtige gerechten en heel veel BBQ technieken die we toepassen op de Kama...
Kamado BBQ Workshop 2025
...