Iberico Varkens filet aan het stuk
Herkomst: Spanje
Gewicht: per kilo
Label: Duurzaam
Bereiding:
Iberico is het Wagyu onder het varken, zo heerlijk gemarmerd vlees en uniek van smaak.
Gaar het stuk filet in 1 keer. Zet de BBQ op 180 graden en wrijf de filet in met peper en zeezout.
Grill het stuk goed en maak je BBQ indirect. Gaar de filet tot 65 graden kern. En dit wordt smullen.
Smokey Basterd's werkt samen met Slagerij Driessen uit Hilversum. Hierdoor beschikken wij over vakmanschap met meer dan 100 jaar ervaring en passie voor hun vak.
Geniet van vers BBQ vlees dat gekoeld bij u aan de deur wordt geleverd op afspraak. Haal het beste voor uw BBQ in huis. Dit geldt voor vers vlees, verse vis, verse groenten en kruiden en een ruim assortiment pepers. Nieuwsgierig? Check onze site voor meer BBQ artikelen......