Sate vlees varken (kophaas 1 kilo)

Sate vlees varken
Gewicht: per kilo
Label: Duurzaam
Herkomst: Nederland
Recept: Japanse Rib saus
Omschrijving:
Onze Veluwse Jong varkens zijn duurzaam opgevoed en dat proef je terug in hun unieke smaak.
Tevens draag je met dit product bij aan duurzaamheid, daardoor zijn de producten duurder maar wel verantwoord en voor de dieren een normaal leven. En dat wordt beloond met meer smaak.
Onze voorkeur voor saté gaat uit naar kippendijen maar stiekum meer naar de kophaas.
Bereiding:
Snijd de kophazen in grove stukken, niet te fijn want we willen graag rosé ipv doorgebakken, ongeveer stukken van 3 bij 3 cm.
Marineer de sate in onze Japanze rib saus en laat deze minimaal 48 uur marineren.
Rijg de stukken aan een metalen spies en gaar de sate rose tot 60 graden en laat ze even rusten.
Serveer met wat extra Japanse ribsaus