Short Ribs ( +/-2 kilo )
Short Ribs:
Gewicht: per stuk ongeveer 1.7 kilo
Herkomst: Australie
Label: duurzaam
Recept: Koreaanse wijze met Kalbi
Omschrijving
Veelal bekend als de ribs van het rund. De meeste bereiden dit op de Amerikaanse wijze. Low and Slow! Ook voor ons is het een klassieker maar je kan er meer mee. In onze filmpjes kun je zien dat wij deze variant maken op Koreaanse wijze, anders gezaagd en volledig anders bereidt.
1 van de koningsstukken van de BBQ!
Diepvries
Bereiding:
Tip rub het vlees 48 uur van te voren, gaar het stuk op 100 graden tot 65 graden. Pak het vlees in met slagerspapier en geen folie. Je wilt niet gaan stoven. Gaar het door tot 90 graden en laat de ribs minimaal 20 minuten rusten in gepakt en wij doen het ook in een handdoek
Reviews
- Gepost door: Paul op 28 Oktober 2021Al een feest om bereiden, de barbecue aan, Low and Slow