Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

T Bone Steak

T Bone Steak
Productomschrijving
T- Bone steak  Gewicht: +/- 450 gram   Herkomst:   Label: Duurzaam   BBQ tip: kruiden met zeezout en peper   Recept: T-bone steak met blauwe kaas dip   Omschrijving: De T-bone steak is een prachtig stuk vlees aan het bot, het is de ossenhaas en de entrecote met een bot. Dit geeft het vlees een extra volle smaak. De ossenhaas ( to...

T- Bone steak 

Gewicht: +/- 450 gram

 

Herkomst:

 

Label: Duurzaam

 

BBQ tip: kruiden met zeezout en peper

 

Recept: T-bone steak met blauwe kaas dip

 

Omschrijving:

De T-bone steak is een prachtig stuk vlees aan het bot, het is de ossenhaas en de entrecote met een bot. Dit geeft het vlees een extra volle smaak.

De ossenhaas ( tournedos ) kennen we wel en is mals maar mist smaak, door de T-bone te gebruiken ga je dit stuk meer waarderen en is het een stuk dat er stoer uit ziet op jouw bbq.

 

Bereiding:

Haal het vlees ruim van te voren uit de koelkast. Besprenkel het vlees ruim met zeezout en vers gemalen peper.

Zet de BBQ niet op een te hoge temperatuur 160-180 graden, grill de T-bone goed aan en draai regelmatig gaar tot een kern van 50 graden. Pak het vlees in met slagerspapier en laat even rusten.

Snij de delen van het bot en trancheer op de draad.

 

* Diepvries

 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

T Bone Steak
T Bone Steak

De T-bone steak is een prachtig st...

De T-bone steak is een ...

Op voorraad
€24,95 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »