T Bone Steak
T- Bone steak
Gewicht: +/- 450 gram
Herkomst:
Label: Duurzaam
BBQ tip: kruiden met zeezout en peper
Recept: T-bone steak met blauwe kaas dip
Omschrijving:
De T-bone steak is een prachtig stuk vlees aan het bot, het is de ossenhaas en de entrecote met een bot. Dit geeft het vlees een extra volle smaak.
De ossenhaas ( tournedos ) kennen we wel en is mals maar mist smaak, door de T-bone te gebruiken ga je dit stuk meer waarderen en is het een stuk dat er stoer uit ziet op jouw bbq.
Bereiding:
Haal het vlees ruim van te voren uit de koelkast. Besprenkel het vlees ruim met zeezout en vers gemalen peper.
Zet de BBQ niet op een te hoge temperatuur 160-180 graden, grill de T-bone goed aan en draai regelmatig gaar tot een kern van 50 graden. Pak het vlees in met slagerspapier en laat even rusten.
Snij de delen van het bot en trancheer op de draad.
* Diepvries