BBQ Vis Workshop
In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis, we gaan vis op verschillende manieren bereiden, direct, indirect, warm en koud roken, visstick en meer.
We gebruiken diverse BBQ’s, waaronder de kamado, openvuur, Hibachi, BRUUTGRILL, smoker en nog veel meer….
Wat gaan we doen?
We gaan Nigiri sushi maken met:
Gegrilde Tonijn
Gebranden coquille
Gerookte paling
Van de Konro grill:
Zeebaars met Amandelsalsa
Oesters
Langoustine
Pulpo
Amerikaanse vis gerechten:
Clam Chowder
Loco Moco van Tonijn
Crabcakes
Oosters:
Kreeft Motoyaki
Kimchi Oesters
Teriyaki scheermessen
Spicy Korean Sticky "Kabeljauw"
Mediteriaans:
BBQ spaghetti Vongole
Roodbaars & Chorizo
Bouillabaise ( Franse Vissoep )
En natuurlijk ook iets lekkers zoets :) want na al deze gerechten hoort natuurlijk een dessert
Smokey's S'Mores de ultieme lavacake met marshmallows en witte chocolade met Oreo koekjes
Aanvang vanaf 12:30 uur
Start Workshop 13:00 uur
Verwachte eindtijd 18:00 uur
Prijs: 125.00 inclusief drankjes
Adres:
Kookstudio Smokey Basterd's
Ugchelseweg 72
7339 CL Ugchelen ( Apeldoorn )
In deze workshop nemen we je mee i...
In deze workshop nemen ...
In deze workshop nemen we je mee i...
In deze workshop nemen ...
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
- Persoonlijk advies
- Workshops
- Kies jouw leverdag
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Overige categorieën in Workshops
BBQ Vis Workshop
In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis, we gaan vis op verschillende manieren bereiden, direct, indirect, warm en koud roken, visstick en meer.
We gebruiken diverse BBQ’s, waaronder de kamado, openvuur, Hibachi, BRUUTGRILL, smoker en nog veel meer….
Wat gaan we doen?
We gaan Nigiri sushi maken met:
Gegrilde Tonijn
Gebranden coquille
Gerookte paling
Van de Konro grill:
Zeebaars met Amandelsalsa
Oesters
Langoustine
Pulpo
Amerikaanse vis gerechten:
Clam Chowder
Loco Moco van Tonijn
Crabcakes
Oosters:
Kreeft Motoyaki
Kimchi Oesters
Teriyaki scheermessen
Spicy Korean Sticky "Kabeljauw"
Mediteriaans:
BBQ spaghetti Vongole
Roodbaars & Chorizo
Bouillabaise ( Franse Vissoep )
En natuurlijk ook iets lekkers zoets :) want na al deze gerechten hoort natuurlijk een dessert
Smokey's S'Mores de ultieme lavacake met marshmallows en witte chocolade met Oreo koekjes
Aanvang vanaf 12:30 uur
Start Workshop 13:00 uur
Verwachte eindtijd 18:00 uur
Prijs: 125.00 inclusief drankjes
Adres:
Kookstudio Smokey Basterd's
Ugchelseweg 72
7339 CL Ugchelen ( Apeldoorn )