Argentijnse Open Vuur BBQ Workshop “ Mallmann”
Argentijnse BBQ Workshop “ Mallmann”
Deze is zo gaaf! Aan de slag op de Parilla’s, Asador, open vuur, a la vara, plancha, vuurpit, smoker en kamado.
De gerechten die wij gaan bereiden zijn geïnspireerd op de Argentijnse keuken en klassiekers uit Patagonië. Mede prachtige recepten van Francis Mallmann.
Puur koken in zijn eenvoud op vuur met verse ingrediënten en waanzinnige smaak combinaties!
We maken een echte circle of fire, gestook op hout, hout en nog meer hout en houtskool.
Wat gaan we maken deze dag:
Lam aan de Asado
Zalm a la Vara
Gegrilde wortel, gerijpte ricotta & oregano
Garnaal tortillas, avocado, venkel en aardappel
Broiled Sabayon & berries
Mossels, rode wijn boter en sjalotten
Surf & Swine
Butterflied Chicken a la Porilla
Smashed chickenbreast
Merguez & mint salmuera
Churasco steak met chimmichurri
Braised beef. Anchovies & olives
Smashed Patagonian lamb & lemon confit
Bife de Concho
Porkchops & Honey gremolata
Octopus & Murcia Pimenton
Seabass & garlic salsa
Zoete aardappel, honing, tijm
Burnt fennel & Parmesan
Pan bread by Lamb Asado
Dulce leche: Pancakes & Flan
Aanvang 12:30
Start 13:00
Verwacht einde 18:00
Argentijnse BBQ Workshop “ Mallm...
Argentijnse BBQ Worksho...
Argentijnse BBQ Workshop “ Mallm...
Argentijnse BBQ Worksho...
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
- Persoonlijk advies
- Workshops
- Kies jouw leverdag
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Overige categorieën in Workshops
Argentijnse Open Vuur BBQ Workshop “ Mallmann”
Argentijnse BBQ Workshop “ Mallmann”
Deze is zo gaaf! Aan de slag op de Parilla’s, Asador, open vuur, a la vara, plancha, vuurpit, smoker en kamado.
De gerechten die wij gaan bereiden zijn geïnspireerd op de Argentijnse keuken en klassiekers uit Patagonië. Mede prachtige recepten van Francis Mallmann.
Puur koken in zijn eenvoud op vuur met verse ingrediënten en waanzinnige smaak combinaties!
We maken een echte circle of fire, gestook op hout, hout en nog meer hout en houtskool.
Wat gaan we maken deze dag:
Lam aan de Asado
Zalm a la Vara
Gegrilde wortel, gerijpte ricotta & oregano
Garnaal tortillas, avocado, venkel en aardappel
Broiled Sabayon & berries
Mossels, rode wijn boter en sjalotten
Surf & Swine
Butterflied Chicken a la Porilla
Smashed chickenbreast
Merguez & mint salmuera
Churasco steak met chimmichurri
Braised beef. Anchovies & olives
Smashed Patagonian lamb & lemon confit
Bife de Concho
Porkchops & Honey gremolata
Octopus & Murcia Pimenton
Seabass & garlic salsa
Zoete aardappel, honing, tijm
Burnt fennel & Parmesan
Pan bread by Lamb Asado
Dulce leche: Pancakes & Flan
Aanvang 12:30
Start 13:00
Verwacht einde 18:00