USA BBQ Workshop
Met de USA Editie 2025 maken we een culiaire ronde door de USA. Geniet van lokale gerechten en de echte Amerikaanse BBQ smaak.
Tijdens deze workshop ga je ook echt aan de slag met verschillende smokers, open vuur, kamado's, Santa Maria Grills, Parillas, en gebruiken we technieken als werken met gietijzer zoals de Dutch Oven, Skillets, en maken we hele toffe desserts!
Op het menu staat:
Pigs in a Blanket " Jalapeno poppers"
Texas Hill Billy Brisket
Big Bob Gibson Chicken
Mudpigs
New Orleans Oysters
T-Bone & Tahini BBQ saus
Jerk Duck & Peach
Jack Daniel's Fire & Cherry Ribs
BBQ Hash
Rootbeer & Dr Pepper cherries
Nashville Sloppy Joe
Long Island Shrimp Meatballs
Honey bacon baked potatoes
Peach Cobbler
Traditional Carolina Pulled Pork
Texas BBQ saucages
Beer, Cod & Tartare
Spring chicken & Coca Cola
Provolone BBQ flatbread
Kansas City Rub Rib-Eye
Aanvang: 12:30
Start 13:00
Verwacht einde: 17:00-18:00
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Overige categorieën in
USA BBQ Workshop
Met de USA Editie 2025 maken we een culiaire ronde door de USA. Geniet van lokale gerechten en de echte Amerikaanse BBQ smaak.
Tijdens deze workshop ga je ook echt aan de slag met verschillende smokers, open vuur, kamado's, Santa Maria Grills, Parillas, en gebruiken we technieken als werken met gietijzer zoals de Dutch Oven, Skillets, en maken we hele toffe desserts!
Op het menu staat:
Pigs in a Blanket " Jalapeno poppers"
Texas Hill Billy Brisket
Big Bob Gibson Chicken
Mudpigs
New Orleans Oysters
T-Bone & Tahini BBQ saus
Jerk Duck & Peach
Jack Daniel's Fire & Cherry Ribs
BBQ Hash
Rootbeer & Dr Pepper cherries
Nashville Sloppy Joe
Long Island Shrimp Meatballs
Honey bacon baked potatoes
Peach Cobbler
Traditional Carolina Pulled Pork
Texas BBQ saucages
Beer, Cod & Tartare
Spring chicken & Coca Cola
Provolone BBQ flatbread
Kansas City Rub Rib-Eye
Aanvang: 12:30
Start 13:00
Verwacht einde: 17:00-18:00