Kamado "Big Green Egg" Barbecue Workshop
Wij gaan aan de slag in onze BBQ speeltuin met onderstaand menu 18 gangen menu.
De gerechten laten jullie de combinaties van smaken bij elkaar ervaren, daarnaast is het een samenstelling van gerechten van diverse continenten. Een ware smaaksensatie!
Op het menu staat:
BBQ Beef Wellington
Italiaanse tagliata van Dry Aged Entrecote
Gegrilde Ceasar BBQ Salad & Italian Gamba's
Japans buikspek & langoustine
Red Prawn tartaar & gegrilde Panchetta
Smokey’s frikandel met kreeftenmayonaise & kaviaar
Tataki van tonijn & Koreaanse komkommer
Japanse namelaka van witte chocolade met specerijenroom en gerookte ananas met kardemom
Rib eye met Hot sauce pastinaak en Blue cheese dip
Kabeljauw van de plancha met Gamba, groene asperge en jalapeno knoflook dressing
Franse eend & klassieke sinaasappel
Brasata al Barolo
Argentijne Bavette rollade
Tarte tatin van peer met kokos karamel
San Francisco chowder
Miso kalfsracks
Italiaanse Parmezaan Oesters
Truffel & Chicken BBQ Lasagne
Aanvang: 12:30 uur
Start: 13:00 uur
Verwachteinde: 17/18 uur
Kamado BBQ Workshop 2025 Een wo...
Kamado BBQ Workshop 202...
Kamado BBQ Workshop 2025 Een wo...
Kamado BBQ Workshop 202...
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
- Persoonlijk advies
- Workshops
- Kies jouw leverdag
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Overige categorieën in Workshops
Kamado "Big Green Egg" Barbecue Workshop
Wij gaan aan de slag in onze BBQ speeltuin met onderstaand menu 18 gangen menu.
De gerechten laten jullie de combinaties van smaken bij elkaar ervaren, daarnaast is het een samenstelling van gerechten van diverse continenten. Een ware smaaksensatie!
Op het menu staat:
BBQ Beef Wellington
Italiaanse tagliata van Dry Aged Entrecote
Gegrilde Ceasar BBQ Salad & Italian Gamba's
Japans buikspek & langoustine
Red Prawn tartaar & gegrilde Panchetta
Smokey’s frikandel met kreeftenmayonaise & kaviaar
Tataki van tonijn & Koreaanse komkommer
Japanse namelaka van witte chocolade met specerijenroom en gerookte ananas met kardemom
Rib eye met Hot sauce pastinaak en Blue cheese dip
Kabeljauw van de plancha met Gamba, groene asperge en jalapeno knoflook dressing
Franse eend & klassieke sinaasappel
Brasata al Barolo
Argentijne Bavette rollade
Tarte tatin van peer met kokos karamel
San Francisco chowder
Miso kalfsracks
Italiaanse Parmezaan Oesters
Truffel & Chicken BBQ Lasagne
Aanvang: 12:30 uur
Start: 13:00 uur
Verwachteinde: 17/18 uur