Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Event, bruiloft of workshop op maat? Smokey Basterds Catering & Locaties

Filters

Categorieën

    Prijsfilter

    Tot

    Argentijnse Open Vuur BBQ Workshop "Mallmann Style"

    Tijdens deze workshop draait het om vuurbeheersing en de puurheid van koken en vooral vuur! Schrijf je snel in.....

    rgentijnse BBQ Workshop “ Mallmann”

     

    Deze is zo gaaf! Aan de slag op de Parilla’s, Asador, open vuur, a la vara, plancha, vuurpit, smoker en kamado.

    De gerechten die wij gaan bereiden zijn geïnspireerd op de Argentijnse keuken en klassiekers uit Patagonië. Mede prachtige recepten van Francis Mallmann.

    Puur koken in zijn eenvoud op vuur met verse ingrediënten en waanzinnige smaak combinaties!

    We maken een echte circle of fire, gestook op hout, hout en nog meer hout en houtskool.

     

    Wat gaan we maken deze dag:

    Lam aan de Asado

    Zalm a la Vara

    Gegrilde wortel, gerijpte ricotta & oregano

    Garnaal tortillas, avocado, venkel en aardappel

    Broiled Sabayon & berries

    Mossels, rode wijn boter en sjalotten

    Surf & Swine

    Butterflied Chicken a la Porilla

    Smashed chickenbreast

    Merguez & mint salmuera

    Churasco steak met chimmichurri

    Braised beef. Anchovies & olives

    Smashed Patagonian lamb & lemon confit

    Bife de Concho

    Porkchops & Honey gremolata

    Octopus & Murcia Pimenton

    Seabass & garlic salsa

    Zoete aardappel, honing, tijm

    Burnt fennel & Parmesan

    Pan bread by Lamb Asado

    Dulce leche: Pancakes & Flan

     

    Aanvang 12:30

    Start 13:00

    Verwacht einde 18:00

     

    Locatie:

    Linthorst Twello

    Rijksstraatweg 25

    7391 MH Twello

    Filter
    2 producten
    Workshop inpakken in breekbox
    Workshop inpakken in breekbox

    Wil je iemand de geboekte workshop...

    Wil je iemand de geboek...

    Op voorraad
    €29,95 Incl. btw
    Toevoegen
    Workshop inpakken in stoere box
    Workshop inpakken in stoere box

    Wil je iemand de geboekte workshop...

    Wil je iemand de geboek...

    Op voorraad
    €19,95 Incl. btw
    Toevoegen

    Overige categorieën in

    Argentijnse Open Vuur BBQ Workshop "Mallmann Style"

    rgentijnse BBQ Workshop “ Mallmann”

     

    Deze is zo gaaf! Aan de slag op de Parilla’s, Asador, open vuur, a la vara, plancha, vuurpit, smoker en kamado.

    De gerechten die wij gaan bereiden zijn geïnspireerd op de Argentijnse keuken en klassiekers uit Patagonië. Mede prachtige recepten van Francis Mallmann.

    Puur koken in zijn eenvoud op vuur met verse ingrediënten en waanzinnige smaak combinaties!

    We maken een echte circle of fire, gestook op hout, hout en nog meer hout en houtskool.

     

    Wat gaan we maken deze dag:

    Lam aan de Asado

    Zalm a la Vara

    Gegrilde wortel, gerijpte ricotta & oregano

    Garnaal tortillas, avocado, venkel en aardappel

    Broiled Sabayon & berries

    Mossels, rode wijn boter en sjalotten

    Surf & Swine

    Butterflied Chicken a la Porilla

    Smashed chickenbreast

    Merguez & mint salmuera

    Churasco steak met chimmichurri

    Braised beef. Anchovies & olives

    Smashed Patagonian lamb & lemon confit

    Bife de Concho

    Porkchops & Honey gremolata

    Octopus & Murcia Pimenton

    Seabass & garlic salsa

    Zoete aardappel, honing, tijm

    Burnt fennel & Parmesan

    Pan bread by Lamb Asado

    Dulce leche: Pancakes & Flan

     

    Aanvang 12:30

    Start 13:00

    Verwacht einde 18:00

     

    Locatie:

    Linthorst Twello

    Rijksstraatweg 25

    7391 MH Twello

    Argentijnse Open Vuur BBQ Workshop "Mallmann Style"
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »